Monday, May 3, 2010

Announcement

Salam buat semua pengunjung..

biela biz terpaksa ditutup kerana biela akn berpindah ke semenyih..n dah pregnant,xlarat nk buat oder2 dari customer lg..insyallah, kalau ada kesempatan mana tau biela on blk biz ni..:) buat kek ke kuih raya ke kan..;) apa2,tq kpd customer2 biela..halalkan sume ye..luv u all :)

p/s: ada lg satu blog yg buat cheese tart..ni link dia http://cheesetart4u.blogspot.com/

Tuesday, March 9, 2010

Order dari Nabila,UKM

Ehe, nama kita sama..;) ok,layan pic dlu...

Mmmmm, byk kan flavor yang diorder nabila ;) 1st time ni direquest oleh pelbagai flavor...lg satu, nbla xnk choc tart, nak choc cis tart,ehe.. katanya semua sedap2..nsb baik order byk2 ye..ehe ;) nnti lehla order lg utk smbut birthday kwn2 ke jamuan mkn ke..hntaran kahwin nbla ke..semua boleh..=) Tq ye dik...mmmuahhx...

Order: Nabila, UKM
Total: 50 biji (15 kiwi cis tat, 10 strawberry cis tat, 10 blueberry cis tat, 10 choc cis tat, 5 fruit tart)

Ina, Cheras




Order dari: Ina, Cheras
Total: 15 biji

Ina nak rasa 3 tart femes biela buat ni,ehe..
5 biji blueberry cheese tart
5 biji choc tart
5 biji fruit tart

Berjaya juga kta jumpa kan..=) Alhamdulillah, harap ina n tunang suka tart2 biela tu..ada rezki, leh order lg..mana tau utk makan2 hari nikah ina ke..:) insyallah...

Akk Presint 18, Putrajaya


Order: Akk, Presint 18, Putrajaya
Total : 10 blueberry cheese tart, 10 choc tart

Alhamdulillah, sambutan yang menggalakkan trhadap blueberry n choc tart biela ni..ehe, mai2 order..sesuai dimakan begitu shj,dimana jua oleh sesiapa shj....;)

Order utk Hari Sukan Sekolah

Order dari:Sek Seri Puteri,Cyberjaya
Total: 350

Cikgu siti order 250 biji blueberry cheese tart + 100 biji choc tart utk hari sukan sekolah beliau..cikgu siti nak packaging satu2 utk diberikan kpd para pelajar..Alhamdulillah, biela berjaya menyiapkan kesemua 350 order pd pg sbtu tu..Thank you cikgu, biela 1st time gi SSP tu..memang berprestij tinggi je masuk sekolah tu..tp,gmbr xsempat nk diambil sbb awal2 pg sbtu tu trus nk hntr ke sekolah seri puteri tu..apapun, moge cikgu n warga SSP suka dgn tart2 biela =)

Wednesday, March 3, 2010

Order from Era

mmg menggiurkan.........


Order : Era, Kjg
Total order: 30 biji (20 cheese, 10 choc tart)

Era oder 30 biji, katanya nk rasa2 dlu..ehe. Alhamdulillah, dia msg "very very very delicious! sedap sgt2..da abis pun mkn..mmg xckup!!" ehe..terharu je biela. k,mmg xrugi nak cuba tart2 biela ni......^_^ oder lg ye...open utk tempahan for anytime..^_^

Sunday, February 28, 2010

yummy fruit tart

Fruit tart yg crunchy, sedap lagi berkhasiat..lazat berkrim lg...siapa nak, available je for oder :) nak mix oder dialu2kan..

Saturday, February 27, 2010

My Love Customer..liana


Oder: Liana~ Sg. Ramal
Total oder: 50 biji ~25 choc tart, 15 cheese tart n 10 fruit tart

Liana oder 3 jenis tart : fruit tart, choc tart n blueberry cheese tart..TQ 4 odering my tarts..sgt2 terharu bila Liana ckp the choc tart n fruit tart tu sedap giler..hehe. Memang sume fresh2 hntr kt liana..ni kali ke-2 liana oder kt biela..yg 1st tu liana oder blueberry cheese tart. k,sronok sgt dpt deal dgn liana...:) kirimsalam pd mak n fmily ye. didoakn moge aqil cepat2 sembuh..nnti, maknya pun ikut ceria..amiinnn...n leh oder lg kt biela ..:) open selalu utk liana ;)

k,sesiapa nak tempah pelbagai jenis tart, boleh sms biela anytime 012 3435352

Thursday, February 25, 2010

Order dari dyg




Order: dyg, UPM
Total order: 5 biji choc tart, 5 biji blueberry cheese tart, 3 biji fruit tart

Dui...tgk gmbarr pun dh meleleh air liurku..ehe..gulp gulp je,ehe..dyg katanya hnya mahu mencuba dlu..tiba2,dpt msg awal2 pg kata nk orde,ehe..katanya,nk rasa sume..blueberry cheese tart, choc tart n fruit tart. ok, next time nk blk kpg order byk2 tau ;) pd sesiapa yg terliur nk jgk tart2 ni leh je oder kt biela @ 012 3435352
p/s: oder byk ckit, bru puas ati..;)

haa..bg close up lg ;p

For Iman...Fruit Tartlet



Order: Iman, UPM
Total order: 50 biji fruit tart

Akhirnya, berakhirlah penantian iman utk merasa fruit tart akk ye..ehe. Alhamdulillah, dpt mengkabulkan permintaan iman..:) dan permintaan akk jg la,yg teringin jg nk buat fruit tart ni. TQ iman..demi iman, kugagahi jua utk membuat fruit tart ni, jenuh jg nk membuat fruit tart ni..byk step dari membuat tart dia..bhn custard dia..hinggalah ke topping..tu yg hrga dia lg special tu,sbb nk menghasilkannya mencabar jg la..tp, hasil diaa...masyaallah..lazat x terkata,ehe..

Fruit tart ni sedap mkn fresh gitu je @ sejuk2..mmg sedapp..tq iman, nnti oder la lg..cayyangg sllu..;) klau nak tempah boleh je sms biela 012 3435352

Tuesday, February 23, 2010

For Fiza..blueberry cheesetart

Blueberry cheese tart ni dioder dari Fiza, Johor. Semuanya 50 biji, yg mengodernya kwn baik masa U dlu..ehe. Kebetulan, Fiza dtg KL utk jmpa parents n familynya, alang2, jmpala skali smbil merasa oder kt biela..k, insyallah didoakn Fiza selamat bersalin yg xlme je lg ni..moge mudah je sgla urusanmu..mmuahhx :)



Order ---> Fiza, Johor
Jumlah--> 50 biji

Sunday, February 21, 2010

My Choc Tart


mmg menggiurkan.........
mmm....choc tart ni dibuat utk mkn2 dgn hubby.....klu ada yang teringin,biela boleh buatkan..;) harga pun murah tau!..0._0 sen shj..anything boleh sms biela ye..salam sayang sllu :)
Related Posts with Thumbnails

selamat datang...^_^

There was an error in this gadget